2016-ÖSYS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE KAYIT YAPTIRAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI ÖRGÜN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE KAZAKİSTAN’A GİDİŞ SEYAHATİ HAKKINDA DUYURU ÖNEMLİ

2016-ÖSYS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE KAYIT YAPTIRAN
TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI
ÖRGÜN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNE KAZAKİSTAN’A GİDİŞ SEYAHATİ
HAKKINDA DUYURU

Üniversitemizde öğrenim görmek üzere ek yerleştirme ile kayıt yaptıran Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilerle, 23 Ekim 2016 Pazar günü Üniversitemiz görevlisi ile İstanbul Atatürk Havalimanında saat: 17.00’de buluşulacaktır.  Kazakistan’a gidişiniz için yapmanız gerekenler aşağıda belirtilmiştir:

1) Kazakistan’a gidiş seyahat organizasyonuyla ilgili Temka Tour ile görüşülmüştür. Gidiş güzergâhınız İstanbul-Çimkent (uçak), Çimkent-Kentav (otobüs) olup, gidiş uçak bilet ücreti 680,00 TL’dir. Uçak bilet ücretinin yatırılacağı banka hesap bilgileri aşağıda belirtilmiştir. Öğrenciler ulaşım ücretlerini; 14 Ekim 2016 saat 14.00’e kadar açıklama kısmına öğrencinin adı-soyadını açıklama olarak belirterek Türk Lirası olarak yatırması gerekmektedir. 14 Ekim 2016 saat 14.00’e kadar ulaşım ücretini yatırmayan öğrencilerin rezervasyonları iptal edilecek olup bu öğrencilerin Kazakistan’a gidişleri kendi sorumluluğunda olacaktır. Uçak bilet bedelini yatırdığınıza dair banka dekontunu,  h.tufekci@temtour.com ve egitim@yesevi.edu.tr  e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir.

2) Uçak biletiniz,  size mail olarak gönderilecektir. Pasaportunuz, 23 Ekim 2016 günü, size refakat edecek olan Üniversitemiz personeli Uğur Çobanoğlu tarafından, İstanbul Atatürk Havalimanı-Dış Hatlar (Gidiş)  Atlas Global H kontuarı önünde saat: 17.00’de size teslim edilecektir. 23 Ekim 2016 Pazar günü saat 17.00’de belirtilen yerde hazır olunması gerekmektedir.

3) Ücretsiz bagaj taşıma hakkı 30 Kg. ve ücretsiz kabin bagajı taşıma hakkı 8 Kg. olup, bu miktarları aşan fazla yük için kilo başına alınan ücret 4 USD karşılığı TL’dir.

4) İstanbul Atatürk Havalimanına kendi imkânlarınızla gitmeniz gerekmektedir.

5) Bilet kesildikten sonra öğrencinin uçamaması durumunda, Havayolunca talep edilecek bilet iade veya tarih değişikliği cezaları öğrenciye aittir.

6) Kazakistan’a gitmeden önce Yurt Dışına Çıkış Harç Pulu almanız gerekmektedir. Yurt dışına çıkış harç pulu, bankalardan veya İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş katından pasaport numarası ile alınabilmektedir. Pasaport numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Öğrencilere önemle duyurur,  iyi yolculuklar dileriz.

Temka Tour Acente Yetkilisi Halime TÜFEKÇİ
Aziziye Mah. Cinnah Caddesi N:44/1
Çankaya/ANKARA
Cep Tel: 0538 812 36 78