İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanını ziyaret etti.

İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarete İbn Haldun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Özden ve Bahçesehir Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları Merkezi (MEDAM) Müdürü Doç. Dr. Burhan Köroğlu da eşlik ettiler. Ziyaret sırasında İbn Haldun Üniversitesiyle yapılabilecek işbirliği konuları değerlendirildi.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk’e Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı tarafından yayımlanan eserlerden hediye etti.