Üniversiteler Arası Yaz Oyunları kapanış ve ödül töreni yapıldı

Kazakistan Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl 9’uncusunu düzenlemiş olduğu Üniversiteler Arası Yaz Oyunları kapanış ve ödül töreni yapıldı.

27 Eylül-3 Ekim tarihlerinde 31 dalda yapılan ve her biri farklı üniversitede düzenlenen Üniversiteler Arası Yaz Oyunları voleybol (erkekler) ayağı Ahmet Yesevi Üniversitesinde gerçekleşti.

Üniversitemizin de derece aldığı voleybol (erkekler) turnuvasının kapanış ve ödül töreninde dereceye giren üniversite takımlarına kupaları ve madalyaları verildi.

Buna göre 9. Üniversiteler Arası Yaz Oyunları Voleybol (erkekler) de 1. Al-Farabi Üniversitesi (Almatı), 2. Ahmet Yesevi Üniversitesi (Türkistan) ve 3. Korkut Ata Üniversitesi (Kızılorda) oldu.

Üniversitemizin Bekzat Sattarhan spor salonunda gerçekleşen törene,  Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bakıtcan Omarov, katılımcı takımların antrenörleri  ve sporcuları ile öğrenciler katıldı.