Mütevelli Heyet Başkanından Ahmet Yesevi Üniversitesi Mezunlar Derneğine ziyaret

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mezunlar Derneğini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Yesevi mezunu olan Ahmet Yesevi Üniversitesi Basın Yayın Uzmanı Halil Ulusoy ve mezunlardan Mustafa Aslantürk hazır bulundu.

Mezunlar Derneği Başkanı Avukat Murat Demirez tarafından karşılanan Prof. Dr. Musa Yıldız, gerek Türkiye’de gerek dünyanın birçok yerinde Ahmet Yesevi Üniversitesini anlatmak için 2017 yılında da çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Ziyarette Ahmet Yesevi Üniversitesi ile mezunlar derneği arasındaki işbirliği çalışmaları görüşüldü.

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Avukat Murat Demirez, ziyaretleri için Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti ve plaket takdim etti.