2018- EK YERLEŞTİRME İLE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN KAZAKİSTAN’A GİDİŞ SEYAHATİ HAKKINDA DUYURU

2018-ÖSYM SINAVLARI EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE KAYIT YAPTIRAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI ÖRGÜN EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN KAZAKİSTAN’A GİDİŞ SEYAHATİ HAKKINDA DUYURU

Üniversitemizde öğrenim görmek üzere merkezi ek yerleştirme ile kayıt yaptıran Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilerle, 13 Kasım 2018 Salı günü Üniversitemiz görevlisi ile İstanbul Atatürk Havalimanında saat: 18.30’da buluşacaklardır.  Kazakistan’a gidişiniz için yapmanız gerekenler aşağıda belirtilmiştir:

1)  Kazakistan’a gidiş ATLASGLOBAL uçağı ile yapılacaktır. Uçak biletinizi Atlasglobal internet sitesi üzerinden alabilirsiniz. Kazakistan’a gidiş seyahat organizasyonuyla ilgili Casio Air Service ile de görüşülmüştür. Gidiş güzergâhınız İstanbul-Çimkent (uçak), Çimkent-Kentav (otobüs) olarak gerçekleştirilecektir. Uçak biletinizi almak için aşağıda belirtilmiş iletişim bilgilerinden Casio Air Service ile de irtibata geçebilirsiniz. Casio Air Service e-posta adresleri; ticketsale@casioairservice.com ve s.ozturk@casioairservice.com dir.

2)  Uçak biletinizi acenteden alırsanız, biletiniz size acente tarafından e-posta olarak gönderilecektir. Pasaportunuz, 13 Kasım 2018 günü, size refakat edecek olan Üniversitemiz personeli Reha Oğuz DUMLU tarafından, İstanbul Atatürk Havalimanı-Dış Hatlar (Gidiş) F kontuarı önünde saat: 18.30’da size teslim edilecektir. 13 Kasım 2018 Salı günü saat 18.30’da belirtilen yerde hazır olunması gerekmektedir.

3) Ücretsiz bagaj taşıma hakkı 30 Kg. ve ücretsiz kabin bagajı taşıma hakkı 5 Kg. olup, bu miktarları aşan fazla yük için kilo başına alınan ücret 6 USD’dır.

4) İstanbul Atatürk Havalimanına kendi imkânlarınızla gitmeniz gerekmektedir.

5) Bilet kesildikten sonra öğrencinin uçamaması durumunda, Havayolunca talep edilecek bilet iade veya tarih değişikliği cezaları öğrenciye aittir.

6) Kazakistan’a gitmeden önce Yurt Dışına Çıkış Harç Pulu almanız gerekmektedir. Yurt dışına çıkış harç pulu, bankalardan veya İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş katından pasaport numarası ile alınabilmektedir. Pasaport numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

KAZAKİSTAN’A Seyahat Edecek Öğrenciler Aşağıda Listelenmiştir. Listede Adı Soyadı bulunmayan öğrencilerin Reha Oğuz DUMLU Bey ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

ADI

MERCAN

NESRİN

YEŞİL

Öğrencilere önemle duyurur,  iyi yolculuklar dileriz.

Casio Air Service Bilgileri

Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Gidiş Katı
Yeşilköy/İstanbul
Tel: (212) 465 56 76 - (212) 465 51 57
Gsm: 0535 635 66 58

E-mail: ticketsale@casioairservice.com

E-mail: s.ozturk@casioairservice.com

USD IBAN: TR68 0006 2000 0050 0009 0920 58

TRY IBAN: TR25 0006 2000 0050 0006 2984 56

UÇUŞ BİLGİLERİ

Atlasglobal Uçağı

Gidiş Güzergahı                  :  İstanbul-Çimkent

Kalkış yeri                            : İstanbul Atatürk Havalimanı - Dış Hatlar Terminali (Gidiş)

İstanbul’dan kalkış tarihi: 13 Kasım 2018 / Salı

İstanbul’dan kalkış saati  : 22.15

Çimkent’e varış saati         : 06.10 (14 Kasım 2018)

GENEL BİLGİLER

-          İstanbul – Çimkent arası uçuş süresi yaklaşık 5 saattir.

-          Çimkent-Kentav arası karayolu ile yaklaşık 2 saattir.

-          Türkiye ile Kazakistan arasında saat farkı 3 saattir.

-  Reha Oğuz DUMLU’ya 0532 760 45 84 nolu cep numarasından uçuş tarihinde ulaşabilirsiniz.

-  Kazakistan’a gidiş için uçak bileti bedeli ve Türkiye’ye geliş için uçak bileti bedeli ulaşım ücreti Üniversite tarafından gidiş ulaşım ücreti, öğretim yılı başında, geliş ulaşım ücreti ise öğretim yılı sonunda, Üniversite Rektörlüğünce Türkistan’da ödenecektir.

Örgün Eğitim Öğrenci İşleri Ankara İrtibat Bürosu

Reha Oğuz DUMLU, Öğrenci İşleri Uzmanı