Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti06 Mart 2020

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ahmet Yesevi Üniversitesi ile Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi arasında yapılabilecek ortak iş birliği faaliyetleri görüşüldü.

Ziyaret sonunda Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a Ahmet Yesevi Üniversitesi yayınlarından hediye etti. Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan da  ziyaretleri için Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.