Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu ziyaret etti06 Mart 2020

Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu ziyaret etti. Ziyarete Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Danışmanı Prof. Dr. Fırat Purtaş da eşlik etti.

Prof. Dr. Musa Yıldız, Ahmet Yesevi Üniversitesinin faaliyetleri ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’ya bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’ya, Ahmet Yesevi Üniversitesi yayınlarından hediye etti.