TİKA Başkanı Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanını Ziyaret Etti05 Ağus 2020

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkan Vekili Serkan Kayalar, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ahmet Yesevi Üniversitesi ile TİKA’nın işbirliği içerisinde yürüttüğü faaliyetler istişare edildi. Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Türkiye’nin göz bebeği olan TİKA’nın gerçekleştirdiği hizmetleri büyük memnuniyet ve gururla takip ettiklerini ifade etti. Başkan Vekili Serkan Kayalar ise işbirliği içerisinde eğitim ve kültür konularında sürdürülen faaliyetlerin  önemini vurgulayarak, işbirliklerimizi artırmamız gerekliliğini belirtti.

Ziyaret sonunda Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Serkan Kayalar’a  Ahmet Yesevi Üniversitesinin yayınlarından takdim etti.