Ahmet Yesevi Üniversitesi Öğrencileri “Matteo Pellicone” Uluslararası Serbest Güreş Turnuvasından Dereceyle Döndü 10 Mart 2021

03-09 Mart 2021 tarihlerinde Roma’da “Matteo Pellicone” Uluslararası Serbest Güreş Turnuvası  düzenlendi. Turnuvada üniveritemizde eğitim görmekte olan sporcu öğrencilerimiz müsabakaları başarıyla tamamladılar. Kızlar arasında 55 kilo kategorisinde Spor ve Sanat Fakültesi öğrencisi Ualişan Aişa ikinci, erkekler arasında üniversitemiz yüksek lisans öğrencileri Galymzhan Öserbayev 79 kilo kategorisinde birinci ve Niyazbekov Daulet 70 kilo kategorisinde ikinci oldular. Sporcularımızı yetiştiren Spor ve Sanat Fakültesi Dekanı Bekahmet Abuseyitov, Eğitim ve Rehabilitasyon Bölümünün kıdemli antrenörü Kanat Turgarayev ve Galım Şınasilov’u kutluyor, sporcularımıza başarılar diliyoruz.