Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar “2021 Tokyo Olimpiyatları”na Katılacak Öğrencimiz ile Bir Araya Geldi30 Haz 2021

Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar, “2021 Tokyo Olimpiyatları”na katılmak için Tokyo’ya hareket edecek öğrencimiz Didar Hamza ve teknik ekibini 30.06.2021 Çarşamba günü makamında konuk etti.

Judo dalında Kazakistan’da “şampiyon” olan öğrencimiz Didar Hamza’yı kutlayan Rektör Vekili Tomar, öğrencimize başarılarının Tokyo’da da daim olması dilekleriyle kendisinden müjdeli haberler beklediklerini dile getirdi.

Rektör Vekili Sayın Tomar’ın Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Prof. Dr. Muhittin Şimşek ve Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi adına öğrencimize; bayrağımızı ve batamızı takdiminin ardından gerçekleşen toplu anı fotoğrafı çekimiyle öğrencimiz uğurlandı.