Ahmet Yesevi Üniversitesi ile British Council Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı 11 Mart 2022

Ahmet Yesevi Üniversitesi ile British Council arasında İngilizce öğretimi ile seviye belirleme sınavlarının yürütülmesi ve akreditasyonu amacıyla 11 Mart 2022 tarihinde Ahmet Yesevi Üniversitesi Dil Öğretim Merkezinde bir iş birliği anlaşması imzalandı. İmza protokolünde Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Dr. Janar Temirbekova, Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar ve Kazakistan British Council Müdürü Janar Bolatbekkızı bir araya geldi.

Anlaşma protokolünün ardından Üniversitemiz öğrencileri ve akademik personelinin katıldığı sunumda, British Council’in amacı, faaliyetleri, İngilizce öğretimi ve IELTS başta olmak üzere uluslararası geçerliliği olan İngilizce sınav uygulamaları hakkında bilgi verildi.