Ahmet Yesevi Üniversitesinde “Uluslararası Dergipark Sisteminde Yayın” Kursu Gerçekleştirildi 15 Mart 2022

Ahmet Yesevi Üniversitesinde akademik dergilerin elektronik ortamda yayınlanmasına imkân sunan süreç yönetimi hizmeti “Dergipark” hakkında 14 Mart 2022 tarihinde yeterlilik geliştirme kursu gerçekleştirildi.

Uluslararası yayınların farkındalığını artırmak ve editörlük süreçleri hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanan kurs, Ahmet Yesevi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Bayram ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adil Akıncı’nın yöneticiliğinde düzenlendi. Kursa Üniversitemiz yayın organları "Yasawi Habarşı", "Türkoloji" ve "Yasawi Haberleri" personeli katıldı.