Ahmet Yesevi Üniversitesinde “Kampüsümüze Hoş Geldin” Etkinliği Düzenlendi02 Nisan 2022

Koronavirüs ve karantina kısıtlamalarından dolayı eğitim-öğretim sürecine çevrim içi başlayan ve yüz yüze eğitime dönülmesi sonrasında sınıflarına kavuşan Ahmet Yesevi Üniversitesi 1. ve 2. sınıf öğrencileri için 1 Nisan 2022 tarihinde “Kampüsümüze Hoş Geldin” etkinliği gerçekleştirildi.

Üniversitemizin Türkistan yerleşkesinde gerçekleştirilen ve iki binden fazla öğrencimizin katıldığı açık hava şöleni, Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Dr. Janar Temirbekova ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Pusat Pilten’in açış konuşmalarıyla başladı. Ardından ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında başarı kazanan öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Etkinlik, çeşitli dans ve sahne gösterilerinin ardından sona erdi.