Ahmet Yesevi Üniversitesi Heyeti Türkiye’de Bir Dizi Görüşme Gerçekleştirdi05 Nisan 2022

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları  Prof. Dr Elmira IDIRISOVA, Doç. Dr . Ainash OSHIBAYEVA, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dossay KENJETAY, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ikılas MOLDALİYEV Türkiye’de bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa KURT, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Safa ÜSTÜN, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. İmam Bakır KANLI ve Doç. Dr. Zuhal MERT UZUNER, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Cevdet ERDÖL, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat ELEVLİ, İslam Araştırmalar Merkezi (İSAM) Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Tuncay BAŞOĞLU ile görüşen heyet üniversiteler arası ikili iş birliği ve mezun öğrencilere çift diploma verilmesi hususunu değerlendirdi.