Ahmet Yesevi Üniversitesinde “30. Yılda 30 Proje” Tanıtım Etkinliği27 Nisan 2022

Ahmet Yesevi Üniversitesinin kuruluşunun 30. yılı kapsamında gerçekleştirilecek 30 yeni proje, Üniversitemiz Kültür Merkezi Büyük Salon’da 22 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen etkinlik ile tanıtıldı.

Programda sırasıyla Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Dr. Zhanar Temirbekova, Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar ve Üniversitemiz rektör yardımcıları söz alarak 30 projenin detayları hakkında bilgi verdiler.

“Ana Yurttan Ata Yurda Eğitim ve Sağlık Köprüsü”, “Altın Bilezik Meslek Edindirme Kursları”, “THY Akademi ile Yer Hizmetleri Kursları”, “Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi” ve “Yesevi Bahar Okulu” gibi önemli bilimsel-kültürel projelerin tanıtıldığı etkinlikte, Üniversitemizin sanat topluluğu, dans gösterileri ve konser programı ile sahne aldı. Programa Ahmet Yesevi Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personeli yoğun ilgi gösterdi.