Ahmet Yesevi Üniversitesinde “Dostluk Festivali” Düzenlendi06 Mayıs 2022

Ahmet Yesevi Üniversitesinde öğrenim gören farklı milletlerden öğrencilerin bir araya geldiği “Dostluk Festivali” Üniversitemiz Türkistan Kampüsünde 5 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Türkiye, Azerbaycan, Kırgızistan, Özbekistan, Kazakistan ve çeşitli Türk topluluklarının temsil edildiği festival, Ahmet Yesevi Üniversitesi öğrencilerinin Kültür Merkezi Büyük Salon’da düzenlediği sahne gösterileri ile devam etti.

Festivalin açış konuşmasında Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Rektör Dr. Zhanar Temirbekova, Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar söz aldı.

Üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personeli ilgi gösterdiği Dostluk Festivali, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.