Ahmet Yesevi Üniversitesi TÜRTEP Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa KALE’ye Veda Töreni Düzenlendi08 Haz 2022

Ahmet Yesevi Üniversitesi TÜRTEP Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa KALE’nin görev süresinin dolması sebebiyle Mütevelli Heyet Başkanlığında veda töreni düzenlendi. Mütevelli Heyet Başkanı Muhittin Şimşek Doç. Dr. Mustafa Kale’ye TÜRTEP ve Yesevi ailesine katkılarından dolayı teşekkür ederek Gazi Üniversitesindeki görevinde başarılar diledi. TÜRTEP Başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim BÜLBÜL, Doç. Dr. KALE’ye özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Personel adına söz alan TÜRTEP İçerik Geliştirme Uzmanı Hasan BALCIOĞLU Doç. Dr. Mustafa KALE’ye kendilerine ve TÜRTEP’e olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Veda töreni hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.