Ahmet Yesevi Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi Arasında Eğitim ve Kültür Alanlarında İş Birliği Anlaşması İmzalandı27 Haz 2022

Ahmet Yesevi Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi arasında karşılıklı iş birliği kurmak ve öğretim elemanı değişimi, bölüm ve araştırma enstitüleri faaliyetleri, öğrenci değişim programları ile akademik alanda ortak çalışmalar sağlamak amacıyla 24 Haziran 2022 tarihinde bir mutabakat anlaşması imzalandı.

İmza protokolünde Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Dr. Zhanar Temirbekova, Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar, Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Çelen ve Prof. Dr. Hasan Korkut, Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Genel Koordinatörü Prof. Dr. Nuri Tınaz ile Marmara Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Murat Arısal bir araya geldi.