Ahmet Yesevi Üniversitesi TÜRTEP Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi25 Eyl 2022

Ahmet Yesevi Üniversitesi, Türkiye Türkçesi ile Eğitim Programları Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÜRTEP) Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirildi. Toplantıya TÜRTEP Başkanı Prof. Dr. Halil İbrahim BÜLBÜL, Prof. Dr. Fırat PURTAŞ ve TÜRTEP İdari Birim Çalışanları katıldı. Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin ŞİMŞEK toplantıya telekonferans yoluyla katılarak açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında Türkiye’de uzaktan eğitim konusunda öncü bir kurum olduklarını söyleyen Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin ŞİMŞEK, Ahmet Yesevi Üniversitesinin uzaktan eğitim uygulamasıyla öğrenci ve öğretim elemanlarının mekân engelini kaldırdığını ve bu uygulamaları ile uzaktan eğitim alanında Türkiye’de âdeta bir marka haline geldiklerini belirtti. 2 gün boyunca devam eden toplantıda TÜRTEP personeli, Tuğba DALKILIÇ'tan "Etkili İletişim Yöntemleri, Motivasyon, Protokol ve Nezaket Kuralları, Stres Yönetimi" eğitimlerini tamamladılar.