T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Sezgin, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek’i Ziyaret Etti

24.05.2023

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Sezgin, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Muhittin Şimşek'i ziyaret etti. Ziyarette Sayın Sezgin, Ahmet Yesevi Üniversitesindeki güncel gelişmeler hakkında Prof. Dr. Şimşek'ten bilgi aldı. İki taraf arasında, eğitimde kalite standartlarının yükseltilmesi, öğretmen yetiştirme programlarının geliştirilmesi ve eğitim politikalarının iyileştirilmesi gibi konular üzerinde fikir alışverişi yapıldı.

Prof. Dr. Şimşek Sayın Sezgin'e nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.